Welkom

Vanaf maandag 22 oktober t/m 26 oktober ga ik lekker genieten van de herfst! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen, alles wordt weer gemaakt en verstuurd vanaf maandag 29 oktober (op volgorde van binnenkomst)


Afscheid Schepje

Meer afbeeldingen

Afscheid Schepje
€ 2,12
Leuke afscheidstraktatie: een schepje met iets lekkers, roltong en een ballon. Leuk met de tekst: ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de basisschool !

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke afscheidstraktatie: een schepje met iets lekkers, roltong en een ballon. Leuk met de tekst: ik wil niet opscheppen, maar ik ga naar de basisschool ! Mooi ingepakt met folie, lint en een afscheidsuiltje. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.