Welkom

Ik ga in de kerstvakantie lekker genieten van mijn lieve gezin. Daarom hebben we een kerst-break van 17 december tot 6 januari. Vanaf 7 januari worden bestellingen weer gemaakt en verzonden op volgorde van binnenkomst. Een hele fijne kerst en een prettige jaarswisseling !


Baby eend blauw compleet

Meer afbeeldingen

Baby eend blauw compleet
€ 1,82
Trakteerzakjes om uit te delen bij de geboorte van een zoon of broertje.
Inhoud: een badeendje en iets lekkers naar keuze.

Leuk met de tekst: Hoera er is er eentje geboren of Hoera ik ben niet meer in mijn eentje !

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Trakteerzakjes om uit te delen bij de geboorte van een zoon of broertje. Inhoud: een badeendje en iets lekkers naar keuze. Leuk met de tekst: Hoera er is er eentje geboren of Hoera ik ben niet meer in mijn eentje ! Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.