Welkom

Barbapapa compleet

Meer afbeeldingen

Barbapapa compleet
€ 1,94
Leuke Barbapapa complete trakteerzakjes met een Barbapapa kartonnen uitdeelboekje en iets lekkers naar keuze. Aan het zakje een handgemaakte label van Barbapapa. De boekjes worden in vrolijke assorti uitvoeringen geleverd.
De boekjes hebben een mooi groot formaat van 10 x 10 cm


Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke Barbapapa complete trakteerzakjes met een Barbapapa kartonnen uitdeelboekje en iets lekkers naar keuze. Aan het zakje een handgemaakte label van Barbapapa. De boekjes worden in vrolijke assorti uitvoeringen geleverd. De boekjes hebben een mooi groot formaat van 10 x 10 cm Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.