Welkom

Bowling Compleet

Meer afbeeldingen

Bowling Compleet
€ 1,82
Bowling traktatiezakje, compleet met kegelpen iets lekkers naar keuze! Deze zakjes zijn uitdeel-klaar, hier hoef jezelf niets meer aan te doen. De kegelpennen worden in assorti kleuren geleverd.
(voorkeur voor bepaalde kleuren ? Stuur dan even een berichtje)

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Bowling traktatiezakje, compleet met kegelpen iets lekkers naar keuze! Deze zakjes zijn uitdeel-klaar, hier hoef jezelf niets meer aan te doen. De kegelpennen worden in assorti kleuren geleverd. (voorkeur voor bepaalde kleuren ? Stuur dan even een berichtje) Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.