Welkom

Vanaf maandag 22 oktober t/m 26 oktober ga ik lekker genieten van de herfst! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen, alles wordt weer gemaakt en verstuurd vanaf maandag 29 oktober (op volgorde van binnenkomst)


Cars Compleet

Cars Compleet
€ 1,82
Bliksem mc Queen aan een stoer traktatiezakje met een ballon en roltong en iets lekkers naar keuze ! Deze traktatie is kant-en-klaar, hier hoef je zelf niets meer aan te doen.

Ook leuk als afscheidstraktatie met de tekst: ik race naar de basisschool

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Bliksem mc Queen aan een stoer traktatiezakje met een ballon en roltong en iets lekkers naar keuze ! Deze traktatie is kant-en-klaar, hier hoef je zelf niets meer aan te doen. Ook leuk als afscheidstraktatie met de tekst: ik race naar de basisschool Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.