Welkom

Brandweerman Sam Compleet

Meer afbeeldingen

Brandweerman Sam Compleet
€ 2,12
Stoere trakteerzakjes met brandweerman Sam, inhoud: iets lekkers naar keuze en een coole brandblusser waterspuit of brandweerman Sam stickers

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Stoere trakteerzakjes met brandweerman Sam, inhoud: iets lekkers naar keuze en een coole brandblusser waterspuit of brandweerman Sam stickers Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

super, stoer en mooi!!
traktatie zag er super uit en snel geleverd. Mijn zoontje was heel trots om dit te mogen uitdelen en de kinderen vonden het geweldig om te krijgen! groot succes. Review door Isabella / (Geplaatst op 08-04-2016)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.