Welkom

Eendje Compleet

Meer afbeeldingen

Eendje Compleet
€ 2,12
Leuke traktatiezakjes met een eendje. In het zakje zit iets lekkers naar keuze en een badeendje. Leuk met bijvoorbeeld de volgende teksten: hoera ! Er is er eentje ... jaar ! Er gaat er eentje naar de basisschool of bij geboorte: ik ben niet meer in mijn eentje !

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke traktatiezakjes met een eendje. In het zakje zit iets lekkers naar keuze en een badeendje. Leuk met bijvoorbeeld de volgende teksten: hoera ! Er is er eentje ... jaar ! Er gaat er eentje naar de basisschool of bij geboorte: ik ben niet meer in mijn eentje ! Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.