Welkom

Wegens familie omstandigheden kan het zijn dan de levertijd iets langer is. Wil je graag weten wanneer je pakketje gepost kan worden ben ik bereikbaar via mail en whatsapp. Bedankt voor je begrip !
Groetjes Geraldien


Tot ziens compleet

Meer afbeeldingen

Tot ziens compleet
€ 1,82
Vrolijke afscheidstraktatie met de handjes Tot Ziens! In het zakje zit iets lekkers naar keuze, een ballon, roltong en klapperhandje.

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Vrolijke afscheidstraktatie met de handjes Tot Ziens! In het zakje zit iets lekkers naar keuze, een ballon, roltong en klapperhandje. Deze traktatie is kant en klaar, hier hoef jezelf niets meer aan te doen. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.