Welkom

Zomer compleet

Meer afbeeldingen

Zomer compleet
€ 2,12
Leuke zomerse trakteerzakjes met een slipper notitieboekje, iets lekkers naar keuze en een handgemaakte zomerse label. Je kunt kiezen uit de flamingo, papegaai, ananas, cactus en meloen. Of je kiest voor een vrolijke assorti.
Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke zomerse trakteerzakjes met een slipper notitieboekje, iets lekkers naar keuze en een handgemaakte zomerse label. Je kunt kiezen uit de flamingo, papegaai, ananas, cactus en meloen. Of je kiest voor een vrolijke assorti. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.