Welkom

Hieronder een aantal aandachtspunten vanwege het Corona-crisis:

De basisscholen gaan vanaf 11 mei weer open. Dat is fijn nieuws !! Ben jij bijna jarig of jarig geweest ? Dan is het heel fijn om weer je feestje te kunnen vieren op school of kinderopvang. Ik weet niet niet hoe druk het wordt met bestellingen, daarom adviseer ik je om de traktaties en juffen en meester kadootjes op tijd te bestellen, dit om teleurstellingen te voorkomen. Ik heb reuze veel zin om weer aan de slag te gaan met jullie feestelijke pakketjes

Hieronder een aantal aandachtspunten vanwege het Corona-crisis:

  • Het verzenden van de bestellingen:

De webwinkel is geopend! Er kan gewoon besteld worden, heel graag zelfs! Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen. Ik verzend (net zoals normaal) elke werkdag, je bezorgdatum kun je kiezen tijdens het bestelproces.

  • Tijdelijke bezorgservice:

Woon je in Raalte? Dan kan ik jouw bestelling ook thuis bezorgen. Bestel via de webshop en kies voor afhalen. Ik neem dan even contact met je op en dan maken we een bezorg-afspraak. Je betaald dan dus geen verzendkosten, deze service is gratis. Je betaalt je bestelling vooraf via iDeal.

Verder wens ik je alle goeds en sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd. En ben ik dankbaar voor alle lieve berichten en bestellingen die ik mag ontvangen.

Heb je nog vragen ? Stuur gerust een appje 0614320296 of mail [email protected]


Lieve groet,
Geraldien