Welkom

DIY Letterslinger Bedankt Meester

Meer afbeeldingen

DIY Letterslinger Bedankt Meester

Normale prijs: € 8,95

Special Price € 5,95

Een superleuke slinger om kado te geven aan de meester
Om hem te bedanken voor afgelopen schooljaar bijvoorbeeld. 
Je ontvangt een kraftdoosje met daarin 14 mini kaarten met de tekst bedankt meester en 1 meter touw.
De letterkaarten, ookwel mini-kaarten, zijn voorzien van 2 gaatjes met aan de voorzijde een letter/ illustratie  en aan de achterzijde stippellijnen om de kaart in een vorm te knippen. 
Rijg het bakkerstouw door de mini-kaartjes, knip de kaartjes in de gewenste vorm of laat ze zoals ze zijn en bevestig ze met masking tape aan de muur. 

Extra informatie
Het formaat van het kaartje is 55 mm x 85 mm en is voorzien van 2 gaatjes. Het wordt geprint op 280 gram papier. Er staan ook 2 verschillende stippellijntjes gedrukt, op de achterkant van het kaartje,  met een vorm waarin je de kaartjes zou kunnen knippen.

Merk Miek in Vorm
Beschrijving

Details

Een superleuke slinger om kado te geven aan de meester Om hem te bedanken voor afgelopen schooljaar bijvoorbeeld.  Je ontvangt een kraftdoosje met daarin 14 mini kaarten met de tekst bedankt meester en 1 meter touw. De letterkaarten, ookwel mini-kaarten, zijn voorzien van 2 gaatjes met aan de voorzijde een letter/ illustratie  en aan de achterzijde stippellijnen om de kaart in een vorm te knippen.  Rijg het bakkerstouw door de mini-kaartjes, knip de kaartjes in de gewenste vorm of laat ze zoals ze zijn en bevestig ze met masking tape aan de muur.  Extra informatie Het formaat van het kaartje is 55 mm x 85 mm en is voorzien van 2 gaatjes. Het wordt geprint op 280 gram papier. Er staan ook 2 verschillende stippellijntjes gedrukt, op de achterkant van het kaartje,  met een vorm waarin je de kaartjes zou kunnen knippen. Merk Miek in Vorm
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.