Welkom

Wegens familie omstandigheden kan het zijn dan de levertijd iets langer is. Wil je graag weten wanneer je pakketje gepost kan worden ben ik bereikbaar via mail en whatsapp. Bedankt voor je begrip !
Groetjes Geraldien


Eendje Compleet

Meer afbeeldingen

Eendje Compleet
€ 1,82
Leuke traktatiezakjes met een eendje. In het zakje zit iets lekkers naar keuze en een badeendje. Leuk met bijvoorbeeld de volgende teksten: hoera ! Er is er eentje ... jaar ! Er gaat er eentje naar de basisschool of bij geboorte: ik ben niet meer in mijn eentje !

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke traktatiezakjes met een eendje. In het zakje zit iets lekkers naar keuze en een badeendje. Leuk met bijvoorbeeld de volgende teksten: hoera ! Er is er eentje ... jaar ! Er gaat er eentje naar de basisschool of bij geboorte: ik ben niet meer in mijn eentje ! Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.