Welkom

Frozen Sticker- en kleurboek

Meer afbeeldingen

Frozen Sticker- en kleurboek

Normale prijs: € 3,98

Special Price € 3,11

Verken samen met Anna en Elsa van Disney Frozen dit magische sticker- en kleurboek met maar liefst 200 stickers. Versier de kleurplaten in het kleurboek met de bijgeleverde stickers en creëer zo jouw eigen kunstwerk.

Verken samen met Anna en Elsa van Disney Frozen dit magische sticker- en kleurboek met maar liefst 200 stickers. Versier de kleurplaten in het kleurboek met de bijgeleverde stickers en creëer zo jouw eigen kunstwerk. Wil je iemand verrassen met jouw creatie? Dat kan, want de bladzijden van dit magische sticker- en kleurboek zijn makkelijk uit te scheuren zodat je de tekeningen kunt ophangen of delen.

Eigenschappen:

Dit Disney Frozen-boek met stickers is speciaal voor de jonge prinsessen.
Het boek bevat stickers en kleurplaten.
Inclusief 200 stickers van de personages uit Disney Frozen.

Only 1 left

* Verplichte velden

Normale prijs: € 3,98

Special Price € 3,11

Beschrijving

Details

Verken samen met Anna en Elsa van Disney Frozen dit magische sticker- en kleurboek met maar liefst 200 stickers. Versier de kleurplaten in het kleurboek met de bijgeleverde stickers en creëer zo jouw eigen kunstwerk. Verken samen met Anna en Elsa van Disney Frozen dit magische sticker- en kleurboek met maar liefst 200 stickers. Versier de kleurplaten in het kleurboek met de bijgeleverde stickers en creëer zo jouw eigen kunstwerk. Wil je iemand verrassen met jouw creatie? Dat kan, want de bladzijden van dit magische sticker- en kleurboek zijn makkelijk uit te scheuren zodat je de tekeningen kunt ophangen of delen. Eigenschappen: Dit Disney Frozen-boek met stickers is speciaal voor de jonge prinsessen. Het boek bevat stickers en kleurplaten. Inclusief 200 stickers van de personages uit Disney Frozen.
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.