Welkom

Ik ga in de kerstvakantie lekker genieten van mijn lieve gezin. Daarom hebben we een kerst-break van 17 december tot 6 januari. Vanaf 7 januari worden bestellingen weer gemaakt en verzonden op volgorde van binnenkomst. Een hele fijne kerst en een prettige jaarswisseling !


Jokie en Jet compleet

Meer afbeeldingen

Jokie en Jet compleet
€ 1,82
Jokie en Jet complete trakteerzakjes met iets lekkers en uitdeelkadootje naar keuze, en natuurlijk Jokie of Jet aan het zakje.

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Jokie en Jet complete trakteerzakjes met iets lekkers en uitdeelkadootje naar keuze, en natuurlijk Jokie of Jet aan het zakje. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Bedankt
Ziet er mooi uit! Dankjewel! Review door Astrid / (Geplaatst op 15-09-2017)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.