Welkom

Vanaf maandag 22 oktober t/m 26 oktober ga ik lekker genieten van de herfst! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen, alles wordt weer gemaakt en verstuurd vanaf maandag 29 oktober (op volgorde van binnenkomst)


Jokie en Jet compleet

Meer afbeeldingen

Jokie en Jet compleet
€ 1,82
Jokie en Jet complete trakteerzakjes met iets lekkers en uitdeelkadootje naar keuze, en natuurlijk Jokie of Jet aan het zakje.

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Jokie en Jet complete trakteerzakjes met iets lekkers en uitdeelkadootje naar keuze, en natuurlijk Jokie of Jet aan het zakje. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Bedankt
Ziet er mooi uit! Dankjewel! Review door Astrid / (Geplaatst op 15-09-2017)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.