Welkom

Ansichtkaart + gelukspoppetje || Je bent goud waard !

Meer afbeeldingen

Ansichtkaart + gelukspoppetje || Je bent goud waard !
€ 2,95
Wil jij de juf of meester bedanken voor het afgelopen schooljaar, of wil je haar/hem gewoon laten weten hoe blij je met haar/hem bent? Geef dit leuke pakketje als klein kadootje aan de juf of meester! En schrijf achter op de kaart nog een lieve persoonlijke tekst. Voorop de kaart zit met een stukje maskingtape een gelukspoppetje geplakt.

De kaart is A6-formaat en is geprint op stevig kaartpapier met een ruwe matte uitstraling. Op de achterzijde is ruimte voor een adres en een persoonlijke boodschap.

De kaart is verpakt in een transparant zakje.
Merk: Miek in Vorm
Beschrijving

Details

Wil jij de juf of meester bedanken voor het afgelopen schooljaar, of wil je haar/hem gewoon laten weten hoe blij je met haar/hem bent? Geef dit leuke pakketje als klein kadootje aan de juf of meester! En schrijf achter op de kaart nog een lieve persoonlijke tekst. Voorop de kaart zit met een stukje maskingtape een gelukspoppetje geplakt. De kaart is A6-formaat en is geprint op stevig kaartpapier met een ruwe matte uitstraling. Op de achterzijde is ruimte voor een adres en een persoonlijke boodschap. De kaart is verpakt in een transparant zakje. Merk: Miek in Vorm
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.