Welkom

Kadolabel Aju paraplu

Meer afbeeldingen

Kadolabel Aju paraplu
€ 1,00
Aju Paraplu !! Leuke kadolabels met daarop een lief parapluutje. Erg leuk om te gebruiken voor je kadootjes of traktaties, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen, naar de basisschool gaat of aan het einde van het schooljaar.
TIP : Hang het met een lintje aan een foliezakje en je hebt in een handomdraai een superleuke afscheidstraktatie ! (zakjes en lint zijn verkrijgbaar in de shop)

Heb je ook de bijpassende kaarten, stickers, notitieblokjes en kant en klare traktaties gezien? Zo maak je je afscheidsfeestje helemaal compleet !

Levertijd 1-3 werkdagen

Afmeting: 55mm x 85 mm
Ontwerp: Studio Schatkist
Beschrijving

Details

Aju Paraplu !! Leuke kadolabels met daarop een lief parapluutje. Erg leuk om te gebruiken voor je kadootjes of traktaties, bijvoorbeeld als je gaat verhuizen, naar de basisschool gaat of aan het einde van het schooljaar. TIP : Hang het met een lintje aan een foliezakje en je hebt in een handomdraai een superleuke afscheidstraktatie ! (zakjes en lint zijn verkrijgbaar in de shop) Heb je ook de bijpassende kaarten, stickers, notitieblokjes en kant en klare traktaties gezien? Zo maak je je afscheidsfeestje helemaal compleet ! Levertijd 1-3 werkdagen Afmeting: 55mm x 85 mm Ontwerp: Studio Schatkist
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.