Welkom

Het is druk bij PostNL, daarom kan je bestelling iets langer onderweg zijn dan je gewend bent...

Mickey Mouse compleet

Meer afbeeldingen

Mickey Mouse compleet
€ 2,00
Leuke Mickey Mouse complete trakteerzakjes met een bounceballon en/of klaparmband (in bijpassende kleuren) en iets lekkers naar keuze. Aan het zakje een handgemaakt label van Mickey Mouse.

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Liever een ander uitdeelkadootje in het zakje ? Dat kan geef mij even door wat je in het zakje wilt en ik pas de traktatie voor je aan.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Leuke Mickey Mouse complete trakteerzakjes met een bounceballon en/of klaparmband (in bijpassende kleuren) en iets lekkers naar keuze. Aan het zakje een handgemaakt label van Mickey Mouse. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden. Liever een ander uitdeelkadootje in het zakje ? Dat kan geef mij even door wat je in het zakje wilt en ik pas de traktatie voor je aan.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.