Welkom

Kadozakjes Sint Vintage 12 x 19 cm stuks

Meer afbeeldingen

Kadozakjes Sint Vintage 12 x 19 cm stuks
€ 1,25
Prachtige kadozakjes met een Vintage Sint printje.
Leuk om te weten, deze zakjes zijn gemaakt van suikerbietenpulp.
De impact op het milieu is vele malen minder dan 'gewoon' papier.
Je ontvangt 5 stuks

Afmeting 12 x 19 cm* De suikerbieten worden geoogst in een straal van 150 km rond de fabriek. Dat scheelt transportbewegingen en CO2-uitstoot. Suikerbietenpulp is een reststroom van de productie van suikerbieten.

We verkleinen hiermee onze en uiteindelijk jouw ecologische voetafdruk! Suikerbietenpapier vermindert namelijk de milieu-impact op meerdere vlakken. Van CO2-uitstoot en fijnstofvorming tot verzuring van de bodem. Ook is er minder papier en landbouwgrond nodig voor de productie van dit papier. En leveren we in op kwaliteit en gebruiksgemak? Absoluut niet, het suikerbietenpulp is een geweldige vervanger van houtpulp en het levert een besparing van 16% op ten aanzien van het milieu.
Beschrijving

Details

Prachtige kadozakjes met een Vintage Sint printje. Leuk om te weten, deze zakjes zijn gemaakt van suikerbietenpulp. De impact op het milieu is vele malen minder dan 'gewoon' papier. Je ontvangt 5 stuks Afmeting 12 x 19 cm * De suikerbieten worden geoogst in een straal van 150 km rond de fabriek. Dat scheelt transportbewegingen en CO2-uitstoot. Suikerbietenpulp is een reststroom van de productie van suikerbieten. We verkleinen hiermee onze en uiteindelijk jouw ecologische voetafdruk! Suikerbietenpapier vermindert namelijk de milieu-impact op meerdere vlakken. Van CO2-uitstoot en fijnstofvorming tot verzuring van de bodem. Ook is er minder papier en landbouwgrond nodig voor de productie van dit papier. En leveren we in op kwaliteit en gebruiksgemak? Absoluut niet, het suikerbietenpulp is een geweldige vervanger van houtpulp en het levert een besparing van 16% op ten aanzien van het milieu.
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.