Welkom

Prinsessen Trakteerzakje Compleet

Meer afbeeldingen

Prinsessen Trakteerzakje Compleet
€ 1,82
Zakje met een lief prinsesje!
Inhoud: Prinsessen boekje en iets lekkers naar keuze.

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail (geraldien@hippe-traktaties.nl)

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Zakje met een lief prinsesje! Inhoud: Prinsessen boekje en iets lekkers naar keuze. Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail (geraldien@hippe-traktaties.nl) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Klantenreviews 1 item(s)

Erg leuke traktatie voor meisjes!
Harstikke leuke traktatie voor de meisjes in de groep van m'n dochter. Ze was dolblij toen het pakket binnen kwam! Ik had gevraagd of er een tekst voor haar verjaardag toegevoegd kon worden en dat kaartje zag er ook zo leuk uit. Super leuke traktatie voor meisjes! Goede en snelle service en zelfs nog een kleinigheidje in de doos als verrassing voor m'n dochter, heel attent! Review door Kirsten / (Geplaatst op 29-03-2016)

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.