Welkom

Wegens familie omstandigheden kan het zijn dan de levertijd iets langer is. Wil je graag weten wanneer je pakketje gepost kan worden ben ik bereikbaar via mail en whatsapp. Bedankt voor je begrip !
Groetjes Geraldien


Safari Compleet

Meer afbeeldingen

Safari Compleet
€ 1,82
Ga je mee op safari ? Trakteerzakje met een uitdeelkadootje en iets lekkers naar keuze.
Als versiering een olifant, zebra, leeuw, aap, flamingo of giraf.
Wat kies jij ? Een kleurboekje (met potloodjes), wilde dierenstickers of een safari potlood ?

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Ga je mee op safari ? Trakteerzakje met een uitdeelkadootje en iets lekkers naar keuze. Als versiering een olifant, zebra, leeuw, aap, flamingo of giraf. Wat kies jij ? Een kleurboekje (met potloodjes), wilde dierenstickers of een safari potlood ? Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.