Welkom

Vanaf maandag 22 oktober t/m 26 oktober ga ik lekker genieten van de herfst! Je kunt gewoon je bestelling plaatsen, alles wordt weer gemaakt en verstuurd vanaf maandag 29 oktober (op volgorde van binnenkomst)


Safari Compleet

Meer afbeeldingen

Safari Compleet
€ 1,82
Ga je mee op safari ? Trakteerzakje met een uitdeelkadootje en iets lekkers naar keuze.
Als versiering een olifant, zebra, leeuw, aap, flamingo of giraf.
Wat kies jij ? Een kleurboekje (met potloodjes), wilde dierenstickers of een safari potlood ?

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail (ger[email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Ga je mee op safari ? Trakteerzakje met een uitdeelkadootje en iets lekkers naar keuze. Als versiering een olifant, zebra, leeuw, aap, flamingo of giraf. Wat kies jij ? Een kleurboekje (met potloodjes), wilde dierenstickers of een safari potlood ? Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.