Welkom

Ik ga in de kerstvakantie lekker genieten van mijn lieve gezin. Daarom hebben we een kerst-break van 17 december tot 6 januari. Vanaf 7 januari worden bestellingen weer gemaakt en verzonden op volgorde van binnenkomst. Een hele fijne kerst en een prettige jaarswisseling !


Piraat Compleet

Meer afbeeldingen

Piraat Compleet
€ 1,82
Piraten trakteerzakje met piraatje ! Ook leuk om mee te geven als bedankje na een piratenfeestje !

Inhoud: iets lekkers naar keuze, piratengum en een ballon of piraten klaparmband

Heb je ook gezien dat er trakteerzakjes zijn met meisjes piraatjes ?

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Piraten trakteerzakje met piraatje ! Ook leuk om mee te geven als bedankje na een piratenfeestje ! Inhoud: iets lekkers naar keuze, piratengum en een ballon of piraten klaparmband Heb je ook gezien dat er trakteerzakjes zijn met meisjes piraatjes ? Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.