Welkom

Zakje uiltje Compleet

Meer afbeeldingen

Zakje uiltje Compleet
€ 1,82
Zakje met uiltje ! Je hebt de keuze uit een gewoon uiltje of het afscheidsuiltje met een traantje.

Inhoud een vergrootglas, kleurboekje (eventueel met kleurtjes) of een watervogelfluit en iets lekkers naar keuze, ook erg leuk als afscheidstraktatie met de tekst: ik ga kijken op de basisschool !

Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected])

De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden

Beschrijving

Details

Zakje met uiltje ! Je hebt de keuze uit een gewoon uiltje of het afscheidsuiltje met een traantje. Inhoud een vergrootglas, kleurboekje (eventueel met kleurtjes) of een watervogelfluit en iets lekkers naar keuze, ook erg leuk als afscheidstraktatie met de tekst: ik ga kijken op de basisschool ! Aan het zakje heb je de optie om een kaartje met korte tekst te hangen, de tekst mag je doorgeven via whatsapp (06-14320296) of mail ([email protected]) De levertijd is 5 werkdagen, heb je de traktaties eerder nodig ? Neem dan even contact op en informeer naar de mogelijkheden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.