Welkom

Bestel op tijd, PostNL heeft het al erg druk. Houd rekening met 1-3 dagen extra, om teleurstellingen te voorkomen

Vergeet mij niet blikje

Meer afbeeldingen

Vergeet mij niet blikje
€ 5,99
Leuk juffen en meester kadootje met een blikje vergeet-mij-niet-zaadjes. Feestelijk verpakt in folie en lint. Leuk kadootje bij afscheid of einde van het schooljaar.

Verwijder de bovendeksel en giet er langzaam water in tot de inhoud is doorweekt. Laat overtollig water weglopen door de opening in de bodem van de bak. Sluit de afvoer met de plastic dop onderop. Plaats de zaadjes en zet de bak op een plek met veel licht of zon. Geef regelmatig water en zorg voor een constante kamertemperatuur van 20-25 graden.
Beschrijving

Details

Leuk juffen en meester kadootje met een blikje vergeet-mij-niet-zaadjes. Feestelijk verpakt in folie en lint. Leuk kadootje bij afscheid of einde van het schooljaar. Verwijder de bovendeksel en giet er langzaam water in tot de inhoud is doorweekt. Laat overtollig water weglopen door de opening in de bodem van de bak. Sluit de afvoer met de plastic dop onderop. Plaats de zaadjes en zet de bak op een plek met veel licht of zon. Geef regelmatig water en zorg voor een constante kamertemperatuur van 20-25 graden.
Reviews

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.